Garmin 235 not syncing to garmin connect on ... - Bridge to 10K

Bridge to 10K

12,553 members • 16,320 posts

Garmin 235 not syncing to garmin connect on android phone

linda9389
linda9389Moderator

Anyone else? Have switched bluetooth on and off, restarted phone, put watch on charge to reset it .... Connect still says my 235 isn't connected.. 😥 I'm not aware of any updates to garmin or android either so just wondered if anyone else has the same problem.

11 Replies
oldest • newest

I had a few issues synching my

Run just now - ended up switching phone on and off and trying again. I’m on IOS so maybe a Garmin glitch?

linda9389
linda9389Moderator in reply to limberlou

Maybe! Have tried all the on/off stuff. Next step is deleting and reinstalling the app. Would rather wait and see if it fixes itself I think - especially if I'm not the only one with a problem. Their forums are down for maintenance so it's hard to tell if it's a general issue 🙂

limberlou
limberlou in reply to linda9389

Are you synching it to a phone? Try a computer and plug the watch in with the cable?

I had to do that once last summer with mine and it seemed ok after that.

Mine has synced my run eventually this morning.

linda9389
linda9389Moderator in reply to limberlou

Good idea. Am out for a while now, but I'll try that later. Thanks.

linda9389
linda9389Moderator in reply to limberlou

My laptop couldn't see it via the cable, much as my phone couldn't see it via bluetooth! Have now sorted it by unpairing from phone, then a full power down of the watch, then restart, then re-paired. It had got worse as the day went on - wouldn't even recognise the charging cable in the end - so must've got it's knickers in a right twist 🤣 Still, all's well now 😀

limberlou
limberlou in reply to linda9389

What a pain!! Gotta love technology

Mike_Bravo
Mike_BravoGraduate10

Is it the first time you've tried to connect your phone to it or has it worked in the past? If it's the first time, it might just be that the watch or phone isn't in discoverable mode or something...

linda9389
linda9389Moderator in reply to Mike_Bravo

Sorry, no. It's been fine until today.

linda9389
linda9389Moderator in reply to Mike_Bravo

Finally sorted it by unpairing from phone, then a full power down of the watch, then restart, then re-paired. It had got worse as the day went on - wouldn't even recognise the charging cable in the end - so must've got it's knickers in a right twist 🤣 Still, all's well now 😀

Mike_Bravo
Mike_BravoGraduate10 in reply to linda9389

Glad to hear you got it sorted Linda 👍😊

Deals1
Deals1Graduate10

Hi

Sounds like it's sorted now. I had a similar issue and unpaired then repaired too

You may also like...