Log in
Enfermedades Respiratorias - HappyAir

Asma grave

Hola comunitat,

El dimecres assistiré a una jornada per parlar sobre l'asma greu. A algú li agradaria compartir la seva experiència amb aquesta malaltia?

Quan torni us faré cinc cèntims del que s'hi haurà parlat.

Salut!

Hola comunidad,

El miércoles asistiré a una jornada sobre asma grave. ¿Alguien quiere compartir su experiencia con esta enfermedad?

Cuando vuelva os explicaré cómo ha ido.

¡Salud!

1 Reply
oldestnewest

Hola!

La jornada va ser molt profitosa. Hi havia representants d'associacions de pacients amb asma d'Itàlia, de la República Txeca, d'Irlanda, d'Àustria, Alemanya, la presidenta de la EFA i representants de Novartis. Ens van presentar els resultats de l'enquesta feta durant el 2016 a malalts europeus que pateixen d'asma severa i vam estar discutint els resultats que més ens cridaven l'atenció. Sobretot vam estar fent pluja d'idees per veure quines iniciatives podíem emprendre junts per millorar l'acompanyament d'aquests pacients.

Salut i bona nit.

¡Hola!

La jornada de ayer fue muy interesante. Había representantes de asociaciones de pacientes com asma de Italia, la República Checa, Irlanda, Austria, Alemania, la presidenta de la EFA y representantes de Novartis. Nos presentaron los resultados de la encuesta hecha el 2016 a enfermos europeos que padecen asma gravey estuvimos debatiendo los resultados que más nos llamaron a atención. Sobretodo hicimos lluvia de ideas para ver qué iniciativas podíamos emprender juntos para mejorar e acompañamiento de estos pacientes.

Salud y buenas noches.

Reply

You may also like...