Humphreys nå sitt sølv jubileum Apple... - Australian Pain M...

Australian Pain Management Association

340 members19 posts

Humphreys nå sitt sølv jubileum Appleby Westward Group Limited Paris Newsletter

lyrahurley profile image
0 Replies

Wiveliscombe butikkeiere Brian og Barbara Humphrey feirer 25 år med SPAR.

Paret tok over butikken, en tidligere County butikker butikk i Somerset småbyen etter å forfølge en ny retning i livet etter Brian mistet jobben som kjøkken montør i West Sussex.

"Vi så på bedrifter i West Country og fant dette gamle butikk som solgte en obskur blanding av ting som løs rips og sultanas, sherry utlevert fra fat og bakken selv sin egen kaffe," sa Brian (60).

Men paret fant at virksomheten strevde og Brian hadde å supplere sine inntekter ved å jobbe som en Eraker. "Deretter en dag en representant fra SPAR kalt si at Wiveliscombe var roper etter en nærbutikk," sa han. "Vi besluttet å ta skrittet fullt ut, lånt litt mer penger fra banken, og gjenåpnet som en SPAR butikk.

"Den første natten vi åpnet, kundene var queuing ut av døren å komme inn og vi visste at vi hadde gjort en riktig beslutning. Byen var død i kveld, og vi var den første butikken til har utvidet åpningstid. Vi gikk fra snu ca £1,000 en uke til £6000 i uken på kort tid i det hele tatt."

Gjennom årene, har Brian og Barbara doblet størrelsen av deres butikk og kontinuerlig investert i å forbedre virksomheten. "Vi bedrift mene i setter pengene tilbake i som du ikke kan stå stille i denne bransjen - kontinuerlig forbedring er viktig," sa Brian.

Han og Barbara har alltid vært forsiktig med å fostre en personlig shopping opplevelse for sine kunder. "Vår er veldig mye en sosial butikk med sin egen unike atmosfære og vi liker å tro det er veldig mye i hjertet av samfunnet," sa han. "Hvis vi kan gå den ekstra mil for våre kunder, vi vil."

Han har sett mange forandringer. "Bekvemmelighet detaljhandel er blitt mye mer profesjonell disse dager, men på mange måter vår er ikke en typisk nærbutikk. Det er tungt dagligvare-basert og vi fortsatt gjøre ting som bønder kontoer - men vi har stoppet serverer sherry av fat!"

Butikken har en mat-to-go tilbyr blant annet varm mat, smørbrød og baguetter, bønne til kopp kaffe for kunder et utvalg av ferske produkter, en full dagligvare tilbud, av lisensen, National Lottery og Paypoint.

For å markere sitt 25-årsjubileum, Brian og Barbara holdt en butikk morsom dag med smaksprøver, goody poser, kampanjer og priser på noen merkede elementer fra 25 år siden.

Written by
lyrahurley profile image
lyrahurley
To view profiles and participate in discussions please or .