Weight Loss NHS
72,178 members38,775 posts

The Corliss Group Review - Tips Til En Bedre Reise Selfie

The Corliss Group Review - Tips Til En Bedre Reise Selfie

En selfie trenger ikke alltid å være om deg; la destinasjonen har noen me-tid, også. David Wells, en International Center of Photography ansatt som leder fotografering workshops, gir tips om å heve selfie til en høyere form for reise fotografering.

• Bruk et pek-og-skyt kamera for bedre kontroll. De nyeste modellene, for eksempel OL Stylus Tough, har fold-out skjermer, slik at du kan skyte på forskjellige vinkler.

• Ikke la tom tomrom. Juster kameraet, slik at bildet tar opp halvparten eller en tredjedel av rammen. Fyll ut den resterende plassen med andre mennesker eller attraksjoner.

• Sørg for at alle fag (si, du og Taj Mahal), samt bakgrunnen, er badet i like godt lys. Hvis du ikke er godt opplyst, bruke en flash. Senk blitsen styrke til å unngå hjort-i-frontlykter utseende.

• Hold haken opp. Motstå trangen til å senke den kokett, og ikke gjør den fryktede "duck face." I tillegg, med et hevet ansikt, vil du ikke se ut som en zombie. Ingen "ekle skygger i eyesockets," sa Wells.

• Og utstyre: Bruk en extender for ditt kamera eller smarttelefon. Med den ekstra lengden, får du større rekkevidde og fleksibilitet til å komponere bilder og eksperimentere med vinkler.