Feedback on the upgrade to the site

Hi Everyone,

I thought I would write a post to clarify a few issues that are being brought up with regard to the platform’s upgrade.

First, we’re glad you’re here. I know it was a pretty frustrating experience for some of you to get back into the platform at the re-launch. We’re really sorry about that.

Some of the headlines-

What happened to notification emails?

When we launched there were, as many of you know, a number of technical hiccups. To better control the situation we temporarily disabled notifications. We did this to limit the amount of traffic to the site (we send over 2.5 million emails a month) in an effort to limit the number of people who might run into the bugs. These notifications will be turned on again next week (the week starting Jul 15).

Why was I having problems logging in?

We tested the system across all browsers including iPad/mobile before we launched but sometimes you can’t replicate real life, and login was unfortunately what suffered the most in this. Most of the early login problems are now fixed, but a few people may still be being logged out when they are browsing. We’ll have that straightened out soon.

Where’s my badge!? Why are my photos psychedelic/upside down? etc

Almost all of these type of issues we are aware of and on our list of fixes over the coming few days. We have had to prioritise the most urgent ones first. You can go to or email to help identify any you think we might have missed.

Where are my blogs?

As most of you have noticed ‘blogs’ have been renamed to ‘posts’. However, all the same content is still there. A lot of users told us they were daunted by the idea of blogging when they first joined the site so ‘posts’ are aimed to make it easier and more welcoming.

Some information on the bigger bugs

Can’t login with username / email - fixed

Links in activity feeds lead to an error page - fixed

Usability issues with internet explorer 10 - fixed

Links from public profile lead to an error page - fixed

Changing password from account page not working - fixed

Changing password from the ‘forgot password’ link on the login page - in process - it usually changes the password, but might tell you it didn’t.

Finally, thanks for still being here and having the faith in us to get things back on the rails.

Best wishes

Last edited by

11 Replies

  • Although ive got the box ticked to remember me when signing in, i still have tolog in each time i come to the site.


    Using chrome on samsung galaxy tab.

  • It also happens tome on Firefox using a desktop PC.

  • I received an email a few days ago saying all the bugs were fixed - but I still cant keep myself logged in!

  • Hi Matt

    I can't find my old blogs or 'posts' - can you point me in the right direction please? Also, only one new post showing - is that my news feed or has it gone very quiet please because of the issues there were?


  • the same problem, can't find my old blogs :(

  • a few seconds agoOlsBean

    Try, At the top of the page, where your names is, drop down menu, select "Profile", then on the next page click "View My Public Profile" Button, then on that page select "My Posts", long winded I know, not sure if there is an easier more direct method but it's the only one I have found so far.

  • This was in response (Reply to this) to bisper and 2Bhappy about missing blog posts but it puts it here instead, so there is another bug for you.

  • Thanks OlsBean - that's worked for me - at least I can access them still.

  • it is possible but only for public blogs, but the blogs accessible only to the community members can not be viewed... thanks anyway :)

  • No paragraph spacing or formatting on Public Profile Page.

  • Just wanted to say how pleased I am that the blogs have come back - I really miss them and I just love the website. Keep up the good work :)

You may also like...